idézőjel

Szövegoptimalizálás Angolul

Szövegoptimalizálás,
szövegoptimalizált szakfordítás

- weboldal fordítás angol nyelven -

Napjainkban, amikor a vállalkozások túlnyomó része jelen van valamilyen formában a világhálón (weboldal, blog, Facebook-oldal stb.), elengedhetetlenül fontos, hogy egy weboldal szövegoptimalizált legyen.

Ez ugyanis hozzásegíti az oldalt ahhoz, hogy előkelő helyet foglaljon el a különböző keresőkben (pl. Google, Bing, Yahoo stb.), ami által a vállalkozás honlapjának látogatottsága – és ezzel egyenes arányban potenciális ügyfeleinek száma – nő.

A szövegoptimalizálás révén mindez úgy történhet, hogy a vállalkozás tulajdonosának egyetlen forintot sem kell hirdetésre költenie.

Szövegoptimalizálás előtt:

Amennyiben a cég által kínált termék, vagy szolgáltatás leendő vevői/ügyfelei akár a határokon túlról is érkezhetnek, mindenképpen javasolt a vállalkozás internetes megjelenését biztosító platformot legalább egy idegen nyelvre szakemberrel lefordíttatni.

-
A weboldal fordítási munkálatokat követően, az üzleti siker érdekében, ajánlott a weboldal fordítást – a magyar nyelvű oldalhoz hasonlóan – SEO szakemberrel keresőoptimalizálttá íratni.

Hogy melyek azok a nyelvek, amelyekre érdemes a weboldal fordítást megrendelni, az függ a vállalkozás célpiacától, de – ahogy azt a korábbi tapasztalatok is mutatják – a világszerte hatszázötvenmillió ember által beszélt angol nyelven mindenképpen érdemes jelen lenni a világhálón.

Cégünk jó pár évvel ezelőtt felismerte a szakszerűen lefordított, szövegoptimalizálással kezelt webes tartalommal való megjelenés jelentőségét és szükségességét, ezért a szakfordítási/weboldal fordítási szolgáltatásunk mellett szövegoptimalizált tartalmak írását, illetve fordítását is vállaljuk.

Amennyiben cégünket választja, a szakszerű weboldal fordítás mellett a SEO szakemberünk által keresőoptimalizált angol nyelvű tartalmat is biztosítjuk az Ön számára, hogy vállalkozása – a weboldalának különböző keresőkben való jobb helyezésével – még több látogatót, és ezáltal több vevőt/ügyfelet, illetve magasabb bevételt tudjon elérni.

Szövegoptimalizálás, keresőoptimalizált szakfordítás/weboldal fordítás megrendelése előtt kérje személyre szabott árajánlatunkat!

TOP