Szövegoptimalizált szakfordítás/weboldal fordítás angol nyelven

Napjainkban, amikor a vállalkozások túlnyomó része jelen van valamilyen formában (weboldal, blog, Facebook-oldal stb.) a világhálón, elengedhetetlenül fontos, hogy egy weboldal szövegoptimalizált legyen; ez ugyanis hozzásegíti az oldalt ahhoz, hogy előkelő helyet foglaljon el a különböző keresőkben (pl. Google, Bing, Yahoo stb.), ami által a vállalkozás honlapjának látogatottsága – és ezzel egyenes arányban potenciális ügyfeleinek száma – nő. Mindezt úgy, hogy a vállalkozás tulajdonosának egyetlen forintot sem kell hirdetésre költenie.

 

Amennyiben a cég által kínált termék, vagy szolgáltatás leendő vevői/ügyfelei akár a határokon túlról is érkezhetnek, mindenképpen javasolt a vállalkozás internetes megjelenését biztosító platformot legalább egy idegen nyelvre szakemberrel lefordíttatni. A weboldal fordítási munkálatokat követően, az üzleti siker érdekében, ajánlott a weboldal fordítást – a magyar nyelvű oldalhoz hasonlóan – SEO szakemberrel keresőoptimalizálttá íratni.

 

Hogy melyek azok a nyelvek, amelyekre érdemes a weboldal fordítást megrendelni, az függ a vállalkozás célpiacától, de – ahogy azt a korábbi tapasztalatok is mutatják – a világszerte hatszázötvenmillió ember által beszélt angol nyelven mindenképpen érdemes jelen lenni a világhálón.

 

Cégünk jó pár évvel ezelőtt felismerte a szakszerűen lefordított, szövegoptimalizált webes tartalommal való megjelenés jelentőségét és szükségességét, ezért a szakfordítási/weboldal fordítási szolgáltatásunk mellett szövegoptimalizált tartalmak írását, illetve fordítását is vállaljuk.

Amennyiben cégünket választja, a szakszerű weboldal fordítás mellett a SEO szakemberünk által keresőoptimalizált angol nyelvű tartalmat is biztosítjuk az Ön számára, hogy vállalkozása – a weboldalának különböző keresőkben való jobb helyezésével – még több látogatót, és ezáltal több vevőt/ügyfelet, illetve magasabb bevételt tudjon elérni.

Keresőoptimalizált szakfordítás/weboldal fordítás megrendelése előtt kérje személyre szabott árajánlatunkat!

TOP