Sétahajózás a Dunán

Budapesti látványosággok és programok egy időben, 75 percbe sűrítve? Könnyen kérdezheti bárki,hogyan is lehetséges ez? Rövid cikkünkben arról fogunk írni,hogy milyen gyorsan fejlődik a magyar turizmus, milyen hatással van ez a magyar turisztikai cégek fejlődésére,hogyan készülnek fel a cégek weboldalaikkal ezekre a változásokra, fordítanak-e tartalmakat külföldieknek,illetve részletesen kitérünk Budapest egyik legközkedveltebb programjára,ahol 11 nyelvű audio guide rendszere várja a vendégeket! Egy igazi fordítói paradicsom.

Silverline Cruises jóvoltából könnyen szerttehetünk egy 75 perces sétahajózás keretein belül olyan élményekre, amit máshol sokkal hosszabb idő alatt tudhatunk magunkénak. Cég hatalmas hangsúlyt fektet évek óta a vásárlóik megfelelő elérésébe, így audio guide rendszerük folyamatosan frissítésére és weboldalok megfelelő fordítására, ami jelenleg 8 nyelven tájékoztatja az oda látogatókat.

A cég fő profilja Budapesti Hajós programok szervezése nem csak menetrendszerűen,de privát hajós célokra is egyaránt szolgálnak. Városnéző hajós programjunk a nap 11 szakában indul szezonban, ami áprilistól egészen szeptember végéig tart, majd a téli időszakban ez valamelyest le redukálódik 6 időpontra.

sétahajózás

Minden egyes hajó a 11-es kikötőből indul és oda is érkezik vissza reggel 11:00 tól egészen este 22:00 ig.

Ez időszak alatt nem csak sétahajós programok, de vacsorás vagy snack falatos hajós programok is elérhetőek, így aki a vacsoráját is itt töltené azt könnyen megteheti, egy szintén főleg külföldieknek készült programon, hiszen angol nyelven van az egész műsor.

Amennyiben valaki foglalni, esetleg vásárolni is szeretne jegyet a menetrendszerint közlekedő járatokra, úgy azt megteheti online a weboldalon keresztül, ahol nem csak paypal de bankkártyás fizetés is lehetséges. Tovább telefonos foglalás esetén, ahol szintén szakmailag jól felkészült kolléga fogadja a hívásokat, nem mellesleg két nyelven tökéletesen tájékoztatja az érdeklődöket a programokról, ezt angol és magyar nyelven egyaránt.

Az alapvető program ára,amely 75 perces túrát tartalmazza 4000 Ft-ért elérhető felnőttek részére, 3600 Ft-ért pedig gyermekek részére.

A hajósjegyek az első felhasználását követően 48 órán át érvényesek, így nem okoz gondot ha valaki a nap több szakában is szeretné kipróbálni a programot. 

Mi, a hitelesfordítónál úgy látjuk,hogy egy cég több helyen helyt kell álljon a megfelelő információk közlése tekintetében, főleg ha turisztikai területen tevékenykedik. Így ez egy tökéletes példa arra,hogy miért érdemes angol és egyéb nyelveken tájékoztatni a vendégeket, akik hazánkban keresnek szolgáltatásokat.

TOP