idézőjel

Olasz Magyar Szövegfordító

Magyar olasz vagy Olasz Magyar fordítás és szakfordítás

Ha fontos a minőség

Minőségi szakfordítás kedvező áron – olasz magyar szakfordításért, lektorálásért keresse irodánkat. Cégünk az általános szövegeken túl számos szakterületen vállal fordítási munkát magyar nyelvről olasz nyelvre.

Miért lehet szüksége szakfordítóra akkor is, ha Ön jól beszél olaszul?

Általános szövegek fordításánál, ha Ön jól beszéli az olasz nyelvet, természetesen nincs szüksége egy fordítóiroda nyújtotta szolgáltatásokra. Egy szakszöveg idegen nyelvre való átültetése azonban már szaktudást igénylő feladat; ebben az esetben már nem elegendő a forrás-, illetve a célnyelv megfelelő szintű ismerete – szükség van a fordító szakmai tapasztalatára is.

Építőipar

Mezőgazdaság

Élelmiszeripar

Környezetvédelem

Informatika

Egészségügy

Jog

Műszaki

Marketing

Pénzügy

Bátran keressen minket, akár egy féloldalas ajánlatkérés/megrendelés/tájékoztató, akár egy összetett üzleti dokumentáció fordítását szeretné szakemberre bízni.

Tanulmányokhoz fordítás

Vállaljuk továbbá külföldi tanulmányok folytatásához és/vagy külföldi munkavállaláshoz szükséges dokumentumok, személyes iratok, adópapírok, orvosi leletek olasz magyar fordítását.

Garancia

Az általunk végzett
olasz magyar fordítási
munkákra szakmai
garanciát vállalunk.

Weboldalak fordítása

Ha cégével szeretne megjelenni az olasz piacon, érdemes weboldalának tartalmát olasz nyelven is elérhetővé tennie leendő partnerei, ügyfelei számára. Irodánk munkatársai ebben is segíthetnek Önnek.

Válasszon minket, ha olasz magyar fordításra van szüksége!

Kérjük, hogy ajánlatkérésében – a kívánt nyelv mellett – tüntesse fel a szöveg típusát (általános vagy szakszöveg), valamint terjedelmét és formátumát (pl. kézzel vagy géppel írt dokumentum, hanganyag).

TOP