Olasz Magyar Szövegfordító

Magyar olasz vagy Olasz Magyar fordítás és szakfordítás – ha fontos a minőség

Minőségi szakfordítás kedvező áron – magyar-olasz szakfordításért, lektorálásért keresse irodánkat. Cégünk az általános szövegeken túl számos szakterületen vállal fordítási munkát magyar nyelvről olasz nyelvre.

Miért lehet szüksége szakfordítóra akkor is, ha Ön jól beszél olaszul?

Általános szövegek fordításánál, ha Ön jól beszéli az olasz nyelvet, természetesen nincs szüksége egy fordítóiroda nyújtotta szolgáltatásokra. Egy szakszöveg idegen nyelvre való átültetése azonban már szaktudást igénylő feladat; ebben az esetben már nem elegendő a forrás-, illetve a célnyelv megfelelő szintű ismerete – szükség van a fordító szakmai tapasztalatára is.

Egészségügy

Jog

Műszaki

Marketing

Pénzügy

Építőipar

Mezőgazdaság

Élelmiszeripar

Környezetvédelem

Informatika

Bátran keressen minket akár egy féloldalas ajánlatkérés/megrendelés/tájékoztató, akár egy összetett üzleti dokumentáció fordítását szeretné szakemberre bízni

Vállaljuk továbbá külföldi tanulmányok folytatásához és/vagy külföldi munkavállaláshoz szükséges dokumentumok, személyes iratok, adópapírok, orvosi leletek magyar-olasz fordítását.

Ha cégével szeretne megjelenni az olasz piacon, érdemes weboldalának tartalmát olasz nyelven is elérhetővé tennie leendő partnerei, ügyfelei számára. Irodánk munkatársai ebben is segíthetnek Önnek.

Az általunk végzett magyar-olasz fordítási munkákra szakmai garanciát vállalunk.

Válasszon minket, ha magyar-olasz fordításra van szüksége!

Kérjük, hogy ajánlatkérésében – a kívánt nyelv mellett – tüntesse fel a szöveg típusát (általános vagy szakszöveg), valamint terjedelmét és formátumát (pl. kézzel vagy géppel írt dokumentum, hanganyag).

 

 

Ajánlatot Kérek


    (* jelölt mezők kitöltése kötelező)

    info@hitelesfordito.hu

    írjon nekünk közvetlenül címünkre a lehető legtöbb adatot megadva a szövegről,csatolmánnyal együtt!

    TOP