Német magyar szakfordítás – professzionális minőségben, kedvező áron

A német nyelvet korunkban, világszerte hozzávetőlegesen 90 millióan beszélik anyanyelvként, további 80 millióan pedig tanult nyelvként. Az Európai Unióban fellelhető nyelvek közül a legtöbbek által beszélt anyanyelv a német, mely a XVIII. századtól kezdődően a művészetek nyelveként is jelentőssé vált, napjainkra pedig a turizmus, a technika és a tudományos ismeretek második számú közvetítőnyelve, valamint – az angol után – a legtöbbet használt internetes nyelv lett.

A rengeteg sajátossággal rendelkező német nyelv folyamatosan változik, szinte naponta születnek új német szavak. Az anyanyelvi beszélők előszeretettel képeznek új, összetett szavakat a már meglévők segítségével.

A nagyjából húszféle német nyelvjárás mellett számos regionális változatot is megkülönböztethetünk. A nyelvjárások között olyan mértékű különbségek lehetnek, melyek a megértést is akadályozzák.

Az életben sok olyan helyzet adódhat, amikor egy német nyelvű szakmai szöveget magyarra kell fordítani, akár rövid határidőn belül. Ha Ön pont ebben a helyzetben van, ne keressen tovább, jó helyen jár! Cégünk gyors és professzionális megoldást kínál Önnek, ha német-magyar fordításra van szüksége.

Szakszöveget ne az ismerős némettanárral fordíttasson, aki minden bizonnyal tökéletesen beszéli és tanítja a nyelvet, de – hacsak nincs fordítói végzettsége, ezen felül pedig fordítási tapasztalata – nem a megfelelő választás egy szakfordítási feladat elvégzésére. A Google pedig – ez egyszer – biztosan nem lesz a barátja. Bár fordítóprogramja igen népszerű, köztudott, hogy az adott nyelv ismerete nélkül a program használata „veszélyes” – egy nyelvtanilag helytelen, pontatlan mondat számos komoly félreértés okozója lehet.

Ha minőségi fordítást szeretne kézhez kapni, német magyar szakfordításért keresse fel irodánkat! Nagy fordítási gyakorlattal rendelkező munkatársaink az általános szövegektől kezdve az egészségügyön és jogon át a pénzügyig és marketingig, szinte minden szakterületen vállalnak német-magyar fordítást.

Legyen szó akár egy féloldalas általános szövegről vagy egy ezer oldalas üzleti anyagról, nyugodtan ránk bízhatja a fordítást. Teljes körű titoktartás mellett gyors, precíz és minőségi munkát végzünk. Német-magyar szakfordításainkra nyelvi garanciát vállalunk.

Expressz német magyar fordítást (akár 24 órán belül) és német nyelvi lektorálást is vállalunk. Részletes információért, valamint árajánlatért keressen fel minket a megadott elérhetőségeink egyikén.

Legyen Ön is elégedett ügyfelünk! Várjuk jelentkezését!

Kérje Ajánlatunkat!


    (* jelölt mezők kitöltése kötelező)

    TOP