Olasz-magyar fordítás – magán és üzleti célra

Forduljon hozzánk bátran, ha szeretné kipróbálni az eredeti lasagne receptjét – szívesen lefordítjuk Önnek (mi is szeretjük J), de akkor is várjuk megkeresését, ha 

Egészségügy

Jog

Műszaki

Marketing

Pénzügy

Építőipar

Mezőgazdaság

Élelmiszeripar

Környezetvédelem

Informatika

Olasz-Magyar fordításra van szüksége?

Irodánk munkatársai nemcsak szakképzett és gyakorlott fordítók, de nagy fordítási tapasztalattal rendelkeznek a különböző szakterületeken is.

Magánlevél, újságcikk, tanulmányi dokumentumok, munka- és adóügyi papírok, orvosi leletek, erkölcsi bizonyítvány, beszámolók, reklámanyagok, weboldalak, komplett üzleti dokumentáció olasz-magyar fordítását is vállaljuk, rövid határidővel, kedvező áron.

Expressz fordítás: pároldalnyi terjedelmű szöveg esetén 24 órán belül elkészítjük Önnek az olasz-magyar fordítást.

Olasz nyelvi lektorálás: már meglévő olasz szövegek ellenőrzése, szükség esetén javítása, a fordítási díjnál jóval alacsonyabb áron.

Ha Önnek a gyors és pontos munkavégzés mellett a kedvező ár is fontos, ne keressen tovább – fordítóirodánknál mindezt megtalálja. Üzleti anyagainak tartalmát nálunk biztonságban tudhatja – teljes körű titoktartás mellett dolgozunk. Munkánkra szakmai garanciát vállalunk.

Olasz-magyar fordításra vonatkozó árajánlatunkért keressen minket a megadott elérhetőségeinken. Kérjük, hogy ajánlatkérésében ne felejtse el feltüntetni a fordítandó szöveg típusát, formátumát és terjedelmét.

Olasz-magyar fordításért válassza irodánkat! Tartozzon Ön is fordítóirodánk elégedett ügyfeleinek táborába. Várjuk megrendelését.

Tudta Ön ezt az olasz nyelvről?

Az olasz a negyedik, legtöbbek által tanult nyelv a világon. Hivatalos státusszal rendelkezik – Olaszországon kívül – többek között Svájcban, Szlovéniában, San Marinoban, kisebbségi nyelv Horvátországban és Brazíliában. A nem anyanyelvi beszélők száma, egyes becslések szerint, 70 millió fő.

A leghosszabb olasz szó a 26 betűből álló precipitevolissimevolmente, ami magyarul annyit jelent, „rendkívül gyorsan”.

Az egyik legnehezebb olasz nyelvtörő: „Trentatré trentini entrarono a Trento tutti e trentatré trotterellando”.

Nyelvészek véleménye szerint a szicíliai „nyelv” különbözik annyira az olasztól, hogy önálló nyelvként is számon tartható lenne. Ezzel szemben azonban a szicíliai hivatalos nyelvként még Olaszországban sincs elismerve, csupán az olasz egyik nyelvjárásaként tekintenek rá.

Kérje Ajánlatunkat!


    (* jelölt mezők kitöltése kötelező)

    TOP