idézőjel

MAGYAR NÉMET SZAKFORDÍTÁS

Magyar-német szakfordítás - gyorsan, pontosan

A német a világ egyik legelterjedtebb nyelve. Rengeteg ember beszéli anyanyelvi szinten, vagy tanulja az iskolapadban; sokszor elengedhetetlen a használata az üzleti, gazdasági életben is.

Ha nem beszél németül, és egy adott feladat miatt nem szeretne nyelvtanfolyamra járni, esetleg nincs ideje, vagy úgy érzi, hogy felsőfokú nyelvtudása már nem elegendő egy adott szöveg lefordításához, menjen biztosra és válassza fordítóirodánkat.

Az életben sok olyan váratlan helyzet adódik, amikor egy magyar nyelvű szakmai szöveget németre kell fordítani, akár rövid határidőn belül. Mi az ilyen helyzetekre kínálunk gyors és egyszerű megoldást.

Sokszor egyszerűbbnek tűnik egy ismerős, vagy német tanár segítségét kérni, azonban vannak olyan szakszövegek, amelyek pontos fordításához
érdemes inkább olyan lehetőséget választani, amely
maximálisan megbízható eredményt ad.

Egy általános, hétköznapi szöveg fordítását bárki elvégezheti, aki megfelelő mértékben ismeri az adott forrás- és célnyelvet. Azonban egy szakszöveg fordítása magasabb szintű nyelv- és szakmai tudást igényel - ezt érdemes profi szakemberre bízni, aki a különböző szakterületeken is járatos az adott nyelven. Az idegen nyelvű kommunikáció alkalmával felmerülő nehézségeket kizárólag egy hozzáértő szakember tudja kellő szakmaisággal kezelni.

Kérje Ajánlatunkat!


  (* jelölt mezők kitöltése kötelező)

  Munkatársaink rövid határidővel és megfelelő
  körültekintéssel végzik
  munkájukat az Ön maximális elégedettsége érdekében.

  Magyar-német szakfordítás vagy lektorálás akár néhány órán belül, a szöveg terjedelmének függvényében!

  Szakmai fordítás

  Kérjen szakfordítást, ha egészségügyi, jogi, műszaki, pénzügyi, üzleti vagy marketing területen szüksége van magyar nyelvű szövege németre fordításához. Irodánk segítséget kínál Önnek szerződések, jogi dokumentumok, pénzügyi jelentések, műszaki dokumentációk vagy akár pályázati anyagok magyar-német fordításában is.

  Tanulmányokhoz fordítás

  Ha tanulmányai folytatásához van szükséges magyar-német fordításra, mi ebben is készséggel állunk rendelkezésére. A szavak egyenkénti szótárazása és a bonyolult, összetett mondatszerkezetek németre fordítása sok esetben időigényes feladat. Mi levesszük ezt a terhet a válláról.

  Weboldalak fordítása

  Napjainkban az internet és a közösségi média terjedésével nélkülözhetetlen, hogy egy cég idegen nyelvű anyagokat és weboldalt kezeljen, különösen abban az esetben, ha külföldi partnerekkel is dolgozik. Amennyiben a célcsoport megkívánja, elengedhetetlen, hogy a weboldal szövegoptimalizált legyen, így fontos, hogy a látogatók akár német nyelven is ugyanolyan tartalmas és minden igényt kielégítő információt kapjanak, mint a magyar látogatók. Ebben az esetben is érdemes magyar-német szakfordítást kérnie cégünktől.

  Fordítás és SEO

  Amellett, hogy egy szakszerűen lefordított weboldalt garantálunk, SEO szakemberünk segít Önnek keresőoptimalizált német nyelvű tartalmat is létrehozni. Ez nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy honlapját a különböző keresőkben még több ember találja meg, akik később az Ön potenciális ügyfelei lehetnek, így magyar-német fordításának díja nem pusztán egy újabb kiadás, hanem gyorsan megtérülő befektetés.

  Figyelem

  • Ugyan az interneten manapság már számos fordítóprogram található, melyek nagy népszerűségnek örvendenek, és képesek akár egy komplett weboldal lefordítására is, mégsem érdemes ezekkel kísérletezni.

  Ha a kapott szöveg nem közérthető, könnyen félretájékoztathatja látogatóit, ügyfeleit.

  • Megfelelő nyelvismeret hiányában ne kísérletezzen azzal, hogy egy adott szöveg minden szavát egyenként lefordítja! Az így elvégzett fordítások eredménye legtöbbször egy nehezen értelmezhető, félrefordított szöveg, ami később akár kellemetlenségeket is okozhat. A Google fordítóprogramja igen népszerű, de mégsem a legtökéletesebb fordítóeszköz, mivel sokszor pontatlan, nyelvtanilag helytelen fordítást ad. Ha fontosnak tartja az igényes és tökéletes végeredményt, válassza segítségül cégünket, hogy garantáltan professzionális, precíz fordítást kapjon.

  Könnyítse meg munkáját, spóroljon időt és energiát, bízza magyar-német fordítását cégünkre!
  Mind a német nyelv, mind a szakterületek vonatkozásában kifogástalan minőségű munkát garantálunk ügyfeleink számára.

  TOP