Weboldafordítás - Weblapfordítás - a 21. század aranyoldalai

Több nyelvű weboldalak - Több ügyfelet is jelentenek?

Természetes a címben elhangzott kérdésre a válasz egyértelműen igen, hiszen nagyban növeljük esélyünket, ha szolgáltatásaink népszerűsítésekor, ha weblapunk több nyelven elérhető, hisz így, akár a szomszédos országokból is könnyen lehet új ügyfeleket szereznünk még kis vállalkozóként is.

Vannak területek, amíg nem ügyfélszerzés céljából, inkább presztizs okokra hivatkozva nem engedheti meg, hogy elmaradjon valamelyik világnyelv weboldaláról, mint például az angol, mindannak ellenére, hogy manapság a Google segítségével már alaposan el tudunk navigálódni bármilyen idegennyelvű oldalon.

Az már egy újabb kérdést vet fel, hogy valóban az oldal szerzője azokat a gondolatokat akarta volna ott megjeleníteni azon a nyelven is, amin én kiválasztottam az oldal automata fordítását. Éppen ezért hasznos, ha tudjuk, hogy merre akarunk nyitni, mely országok felé és ennek megfelelően választjuk ki azon nyelveket, amelyeken publikálni szeretnénk weboldalunkat.

Amennyiben ön is úgy gondolja, hogy weblapja egy fontos kulcs a világfelé és szeretné javítani annak megjelenését, bővíteni az ott felsorakoztatott tartalmakat, jobban tájékoztatni ügyfeleit és pontosan úgy, mint a forrás nyelven, forduljon hozzánk bizalommal és kérje ajánlatunkat weboldalfordítási szolgáltatásunkra, amelynek több nyelvre történő megrendelése esetén kedvezményekkel szolgálunk ügyfeleink részére.

KAPCSOLAT

TOP